Expressdienst
Homepage > Onze Diensten > Logistieke Diensten > Expressdienst

Expressdienst

Naast de standaard koeriersdienst en de pakketdienst bestaat er de expressdienst. Hierbij gaat het om leveringen die tijdsgegarandeerd nationaal en internationaal geleverd dienen te worden, waarbij de vervoerder gebruikt maakt van een logistiek netwerk met verschillende distributiepunten.

Er zit een groot verschil tussen een pakketdienst en een expressdienst. Bij een expressdienst weet u vooraf in welk tijdsbestek de zending geleverd wordt. Omdat express een snelle dienst is, worden deze zendingen zo snel mogelijk op een van te voren opvraagbare looptijd geleverd.

Er kan gekozen worden voor verschillende opties zoals voor 09.00 uur, 10.00 uur en 12.00 uur. De garantie die gegeven wordt op het halen van de looptijd is groter dan bij een pakketdienst en dus bent u er zekerder van dat uw zending zo snel mogelijk op plaats van bestemming aankomt.

Overigens zijn de kosten van een expressdienst hoger dan die van een pakketdienst, maar daar staat tegenover dat uw zendingen sneller geleverd worden en u er meer service en garantie voor terugkrijgt.