Pakketdienst
Homepage > Onze Diensten > Logistieke Diensten > Pakketdienst

Pakketdienst

Om uw pakketten op plaats van bestemming te krijgen kunt u kiezen voor een pakketdienst. Dit is vaak een voordelige manier om uw goederen op plaats van bestemming te krijgen, waarbij de levering binnen Nederland vaak de volgende dag al plaatsvindt.

De dienstverlening van de pakketdiensten breiden zich de laatste jaren steeds meer internationaal uit. U kunt tegenwoordig zelfs naar Zuid-Europa gebruik maken van pakketdiensten en sinds kort hebben sommige pakketdiensten zelfs bestemmingen toegevoegd buiten Europa.

Een pakketdienst is een voordelige manier om uw goederen te verzenden. U dient er rekening mee te houden dat er vaak sprake is van internationale samenwerkingsverbanden tussen logistieke (pakket) dienstverleners wat soms niet ten goede komt aan de afleversnelheid die de diensterverleners uitdragen. Hierdoor kan de kans op een vertraging in de levering namelijk groter worden en mag de service soms iets beter. Desalniettemin kan het een prima mogelijkheid zijn om uw goederen te versturen.

Voor meer informatie over pakketdienst leveranciers, neem contact met ons op!