Logistiek Advies
Homepage > Onze Diensten > Logistiek Advies

Logistiek Advies

. . . . .  iets voor u?

Er zijn tal van logistieke aanbieders die zeggen de juiste oplossing voor u te hebben, totdat u erachter komt dat dit toch niet helemaal het geval is. Kosten komen hoger uit, zendingen raken zoek, u krijgt niet de juiste informatie en de service laat ook te wensen over. Kortom de geboden oplossing sluit niet aan bij uw logistieke behoeftes. Niet iedere onderneming is hetzelfde en heeft daarmee andere eisen die gesteld worden aan transport.

Er zijn verschillende aspecten die betrekking hebben op de keuze die u maakt voor een vervoerder, wanneer u goederen gaat transporteren. Elke vervoerder heeft bepaalde sterkten, maar toch ook zeker zwakten. 4th Port adviseert u welke vervoersoplossing het beste bij uw situatie past

 

Dit bespaart u in tijd, in kosten en het zorgt voor terugkerende klanten!

4th Port doet meer dan alleen de juiste vervoersmethode adviseren. Zo kunnen wij u ook prima adviseren over verpakkingen, douanevraagstukken, logistieke processen, tariefsafspraken vervoerders, aanpak jaarlijkse tariefsverhogingen van vervoerders, importeren en exporteren van goederen, enz.

Wij zijn er speciaal voor het MKB en gebruiken praktische oplossingen. Dit betekent geen vuistdikke rapporten, maar na het indienen van uw logistieke vraag via ons adviessysteem, krijgt u een antwoord op maat.