Logistieke Diensten
Homepage > Onze Diensten > Logistieke Diensten

Logistieke Diensten

Vanwege ons uitgebreide netwerk van professionele partners in de logistieke sector kunnen wij voor u bemiddelen in het gehele logistieke traject van het versturen van uw zendingen tot expertise op douanegebied. Hierdoor kunt u uw tijd en energie steken in uw eigen kernactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat u elektronisch op de hoogte blijft van de status van uw zending en dat uw product op tijd en correct afgeleverd wordt.

Onze dienstverlening bemiddelt bij vrijwel alle mogelijke oplossingen die te maken hebben met het vervoer van goederen.

 

Met MyShipper maakt u gemakkelijk uw keuze!

Wat betekent dit voor u? 

 

Scherpe tarieven

Transporteurs berekenen hun tarieven meestal op basis van ophaal- en afleveradres, afmeting en gewicht. Daarnaast is de service, dus moet een zending snel of langzaam geleverd worden, van belang bij de uiteindelijke bepaling van het tarief. Bij de vergelijking van de verschillende logistieke dienstverleners dient u rekening te houden, dat de door MyShipper berekende tarieven, totaaltarieven zijn. Hierin zitten namelijk al de brandstofkosten en eventuele additionele toeslagen, voor bijvoorbeeld opties.

 

Transparante facturen

In de markt van de logistieke dienstverleners is het een wirwar van diensten en tarieven. Goedkoop kan duurkoop zijn en veel facturen zijn niet transparant waardoor ze slecht te controleren zijn. 4th Port stelt haar klanten in staat om zelf de keuze te maken in de voor hun juiste vervoersmethode en de kosten die hieraan gekoppeld zijn.

 

Geen contracten

U hoeft zelf geen contracten aan te gaan met logistieke dienstverleners om scherpe tarieven te bedingen. Dit hebben wij voor u gedaan. Onze keuze voor deze partijen, zijn tot stand gekomen op basis van kwaliteit, ons inkoopvolume en goede contractuele afspraken.

 

Kwaliteit gegarandeerd

4th Port bewaakt de kwaliteit van de dienstverlener en informeert u over de voortgang van uw opdracht. Door kwaliteitscontrole kunnen wij u garanderen dat 4th Port alleen gebruik maakt van logistieke dienstverleners die voldoen aan onze kwaliteitscriteria.

Ga naar MyShipper voor een gratis account!