Het MKB is onze Doelgroep
Homepage > Onze Diensten > Logistiek Advies > Het MKB is onze Doelgroep

Het MKB is onze Doelgroep

Als MKB’er komt u regelmatig, bewust of onbewust, in aanraking met logistieke verzendvraagstukken. Dit kan gebeuren als u een eenmanszaak heeft of wanneer u werkt voor een grote organisatie. Soms kunt u behoefte hebben aan een specialist die met u meedenkt om uw product goed op plaats van bestemming te krijgen. 4th Port richt zich specifiek op deze ondernemingen binnen het midden- en kleinbedrijf, het MKB, die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een praktische logsitieke oplossing.

 

 

4th Port is uw partner voor logistiek advies bij uw verzendprocessen!

Dit kan zowel betrekking hebben op het adviseren van de juiste logistieke dienstverlener maar ook door onderhandelingen te voeren, advies over verpakking te geven en u te adviseren over de juiste documenten. Het advies wordt daarbij volledig afgestemd op uw behoefte, wensen, eisen en producten. 

Onze dienstverlening varieert van bemiddeling bij special solutions, express diensten, pakketdienstenluchtvracht, wegtransport tot en met zeevracht, waarbij 4th Port u assisteert bij het versturen en het ontvangen van uw producten, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

4th Port stelt uw behoefte centraal en wij adviseren u de meest gepaste oplossing!