Persoonlijk Advies
Homepage > Onze Diensten > Logistiek Advies > Persoonlijk Advies

Uw logistieke kosten reduceren?

 

Indien u logistieke kosten wilt reduceren dan gaat hier al snel veel tijd in zitten. En die tijd, die heeft u niet, of liever gezegd; u heeft wel iets beters te doen! Dit kan er voor zorgen, dat u meer kosten kwijt bent voor logistiek dan nodig hoeft te zijn. Daarom hebben wij voor u een aantal diensten ontwikkeld zodat u inzicht krijgt in uw logistieke uitgaven zonder dat het veel tijd kost!

Wij zijn uw logistieke vraagbaak, gemakkelijk en toegankelijk. Wij geven u persoonlijk online advies op allerlei logistieke vraagstukken. Daarnaast kunnen desgewenst ook bij u langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek.

 

Logistiek advies gericht op uw wensen!

De tarieven voor de diensten van 4th Port zijn transparant en overzichtelijk. Door het gebruik van onze diensten weet u exact wat de kosten zijn voor uw logistiek advies en krijgt u geen onaangename verrassingen achteraf met extra kosten. Naar aanleiding van uw vraag krijgt u passend advies. Mocht er tijdens dit advies naar voren komen dat u specialistische hulp nodig heeft of u heeft behoefte in de uitvoering van uw operationele activiteiten, dan zorgen wij ervoor dat u met aantrekkelijke tarieven gebruikt kunt maken van onze specialisten. Zo helpen wij u om uw logistieke kosten te reduceren.

 

Onafhankelijk advies

4th Port is uw sparringpartner op logistiek gebied. U beschikt over een team van logistieke specialisten die gebruik maken van een groot logistiek kennisnetwerk, ondersteund door een online adviessysteem, welke ervoor zorgt dat u altijd inzicht heeft in de afhandeling van uw vraag. Hierdoor bent u ervan verzekerd altijd een antwoord te krijgen op uw logistieke vragen. Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden, dan zorgen wij, binnen een aan u afgesproken tijdskader, voor een oplossing op uw vraag.

 

U krijgt online advies zoals omschreven in onze "Algemene Voorwaarden".